alla kategorier
ENEN

Företagsprofil

Hem>Om oss>Företagsprofil

 Ningbo Kuangshi Renjie Automation Equipment Co., Ltd (KSRJ Automation) är ett av de ledande professionella företagen inom pneumatisk formkonstruktion, tillverkning och marknadsorienterade försäljningsmekanismer.

    KSRJ Automation har utvecklats till ett internationellt och modernt företag, med mer än 5000 kvadratmeter verkstad med ett stort försäljningsnätverk, specialiserat på tillverkning av magnetventil, pnuemaitc cylinder, FRL-kombination, riktningsventil, koppling, ljuddämpare, PU-rör och luftpistol etc 100 typer serier, ungefär 1000 olika pneumatiska produkter. Vi har antagit det förstklassiga CNC-bearbetningscentret, höghastighets automatiska svarvar, formsprutningsmaskin, pressgjutningsmaskin och andra avancerade testmaskiner.

     KSRJ Automation har byggt ett forskningscenter för forskning och utveckling som integrerar design, forskning och utveckling av alla olika pneumatiska komponenter och kompletta utrustningsuppsättningar. Med förstklassiga pre-sales mottagningar, mid-sales förhandlingar och service efter försäljning grupp och rik yrkeserfarenhet, kvalitetskontrollavdelning, utrustad med en fulländad testanläggning och stark skapad teknisk kraft. Nyckeltätningarna och magnetmaterialet importeras ursprungligen från Japan, Taiwai, Tyskland för att tillhandahålla produkter av utmärkt kvalitet till globala kunder, KSRJ Automation utökar sitt varumärkesinflytande och ökar försäljningsresultatet snabbt i över 50 länder. KSRJ Automation är pionjären som fick ISO9001:2008-godkännande och CE-certifikat och erhåller mer än 10 nationella registrerade patent.

 KSRJ Automation kommer gradvis att bli en ledande kinesisk pneumatikmarknad. 100 % kvalitetssäkring, 100 % öppet samarbete, 100 % eftermarknadsservice är uppdraget för KSRJ Automation, Bidra till den globala marknadens pneumatiska industri och se till att världsautomatiseringen blir helautomatisk är målet vi strävar efter för alltid.Heta kategorier