alla kategorier
ENEN

Nyheter

Hem>Nyheter

Våra heta produkter-Festo-serien luftbehandlingsenheter

Tid: 2022-11-10 Träffar: 31

      

Under de senaste 2022 åren är Festo-seriens luftbehandlingsenheter också de mest sålda produkterna i vårt företag, och vi kan erbjuda olika storlekar från Mini till Max. Original Festo är importerade från Tyskland med pålitlig kvalitet. Dessa artiklar har mött stor fördel både hemma och utomlands. Det finns en stor efterfrågan på denna produkt. Det säljs som smör och vi har många stammisar nu. Härnäst tar jag dig att veta mer om Festo-seriens luftbehandlingsenheter.

  lFesto LR serie tryckregulator

  •   De är effektiva och stabila, kompakta i strukturen, små i installationsarbete och korta i svarstid. Även om ingångstrycket och tryckluftsförbrukningen orsakar systemfluktuationer är dess arbetstryck fortfarande mycket stabilt. Det finns två manometeranslutningar för olika installationsalternativ. Micro, mini, midi storlek: direktmanövrerad membranregulator. Maxi storlek: styrd kolvregulator.

       Festo LR serie tryckregulator 1

 lFesto OFR serie luftbehandlingsenhet

     Den har huvudsakligen följande egenskaper. Hög hållfasthet, hög precision och starkt kompressionsmotstånd. Enkel tryckjusteringsmetod, exakt tryckreglering.  Smidig utan grader. Det kan fungera vid lågt tryck, smarthet för på och av, bra tätningsprestanda. Energibesparing och miljöskydd med stor låg hastighet, säkerhet och precision. Möt varg rkrav på different pneumatisk ssystemprograms.

  Festo OFR serie luftbehandlingsenhet 1


lFesto OU serie luftbehandlingsenhet

  1.    Den övergripande modulära designen kan godtyckligt demonteras, kombineras. Lätt att använda, ladda och lossaannons. Tryckure-reglering: justera olika trycknivåer efter behov. Dessutom antog den oxidationsbehandling och klassisk design. Aluminiumytan är polerad och hårdanodiserad. Den klassiska designen är hållbar ai-kontrolldesign som gör den mer attraktiv.

Festo OU serie luftbehandlingsenhet 2


 Det finns en mängd olika specifikationer som kan väljas för att möta dina dagliga behov. Vi tillhandahåller också

Festo OC-serien, OF-serien och OL-serien. De har tre olika storlekar: mini, midi, maxi. Om du är intresserad får du gärna kontakta oss. Lagret är tillgängligt enligt först till kvarn-principen. Välkommen alla!



    


Föregående: Olika typer av luftljuddämpare

Nästa: Ingen

Heta kategorier